DIGITMASTER HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
Leiratkozás

FŐOLDAL

 

Kedves Partnereink! 

 

Március 19-én ZÁRVA tartunk leltár miatt. 

Március 22-én 10:00 órakor fogunk kezdeni.

 

Aki teheti adja le előzetesen rendelését webshopon vagy e-mailben, hogy személyes átvételnél gyorsabban tudjuk kiszolgálni Önöket és ezzel is leredukáljuk az egy légtérben töltött időt.

 

Személyes vásárláskor:

  • Partnereink és saját egészségünk érdekében az épületbe lépéskor kötelező a szájat és orrot eltakaró maszk viselése és a kezek fertőtlenítése! Mi biztosítjuk betérő Ügyfeleinknek a kézfertőtlenítést, az erre a célra kihelyezett automata gépekkel. 
  • Egyszerre 2 személy tartózkodhat az irodában, de biztosíthatunk mindenkit, nem lesz lassabb a kiszolgálás.
  • Javasoljuk a kártyás fizetést.

 

Ha betartjuk az előírásokat és tekintettel vagyunk egymásra, minél előbb visszatérhetünk normális életvitelünkhöz. Várjuk Önöket és megrendeléseiket! Kellemes ünnepi készülődést kívánunk!

 

Köszönjük szépen az együttműködésüket! Sok szeretettel várjuk Önöket és megrendeléseiket!

 

Néhány szó cégünkről:

 

A DIGITMASTER KFT. 2009-ben alakult és kezdett el szublimációs termékeket, berendezéseket és kellékanyagokat forgalmazni Magyarországon és a környező országokban. Nálunk megtalálja mindazt amire szüksége van a tevékenységhez. Termékeink nagy része raktárról elérhető és telephelyünkön meg is tekinthetőek, gépeink akár kipróbálhatóak. Cégünk folyamatosan törekszik a fejlődésre és, hogy mindig napra kész információval tudjon szolgálni. Nálunk az ügyfél az első, így ha bármilyen kérdése van, várjuk Önt telephelyünkön vagy keressen minket e-mailen és telefonon. 

 Kérjük segítse munkánkat és töltse ki az alábbi kérdőívet, hogy a legkedvezőbb szolgáltatást tudjuk nyújtani a jövőben is!

Kérdőív kitöltése

 

 

Kövessenek minket a Facebook-on: Digitmaster Facebook 

 

 

Az árak változtatásának jogát fenntartjuk!

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk