DIGITMASTER HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
Leiratkozás

DTF A3-as rendszer festék keringetővel

DTF-KOLIBRI-A3-SYSTEM
Árajánlat alapján!
0 Ft.
db

DTF A3-as rendszer festék keringetővel

 

A DM DTF nyomtatás forradalmian új technológia, mely nem csak műszálas, hanem pamut, illetve kevert szálas anyagokon is (poliészter) használható. A szublimációs nyomtatáshoz képest azzal az előnnyel is rendelkezik a DM DTF technológia, hogy az alapanyag nem szükséges, hogy fehér legyen, hanem lehet színes is. 

 

Az Kolibri DTF A3-as rendszer tartalmazza az A3-as átalakított DTF nyomtatót fehér festék keringetővel, a Little Joe ragasztópor szárítót és a műanyag por tálcát a ragasztó kézi applikálásához.
       

                

A DTF Kolibri nyomtatási rendszer kompakt kialakításával és ezért minimális helyigényével a legjobb megoldás. Csakúgy, mint "nagy testvére", a Busy Bill, a Kolibri A3-as DTF rendszer fehér festék keringető és keverő egységgel rendelkezik, ezért nem kell manuálisan karbantartani a rendszert minden nap nyomtatás előtt. Az automatikus karbantartást a szetthez mellékelt Print Suite DTF Edition program végzi.

 

A Kolibri DTF A3-as csomag tartalma:

  • Kolibri A3-as átalakított DTF nyomtató (fehér keringető rendszerrel és hozzáépített fűtőlappal (440 x 320 mm)
  • Little Joe A3-as ragasztópor olvasztó
  • Műanyag portálca
  • Print Suite DTF Edition szoftver
  • 12 hónapos behozatali garancia.

 

Az DTF Kolibri rendszer csomagja nem tartalmaz olyan fogyóeszközöket, mint a tinta vagy a film. Ezeket a termékeket külön kell megvásárolni hozzá.

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk