DIGITMASTER HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
Leiratkozás

Busy Bill 2.0 DTF tekercses nyomtató rendszer 700mm szélességgel

DTF-BBILL-700
Árajánlat alapján!
0 Ft.
db

BUSY BILL 2.0 DTF tekercs nyomtató rendszer 700mm szélességgel

 

A DM DTF nyomtatás forradalmian új technológia, mely nem csak műszálas, hanem pamut, illetve kevert szálas anyagokon is (poliészter) használható. A szublimációs nyomtatáshoz képest azzal az előnnyel is rendelkezik a DM DTF technológia, hogy az alapanyag nem szükséges, hogy fehér legyen, hanem lehet színes is. 

 

Roll-to-roll DTF nyomtatási rendszer tartalmazza a Busy Bill 2.0 DTF tekercs nyomtatót, a Powder Tom porozó - szárító gépet és a légszűrő egységet. Ezt a rendszert kifejezetten közepes és nagy sorozatú gyártásra fejlesztették ki.

 

 

A Busy Bill 2.0 DTF nyomtató akár 700 mm széles DTF fóliákat is képes feldolgozni a 12 m² / óra nyomtatási sebesség mellett. A tintatartályok könnyen hozzáférhetők és a nyomtatási folyamat megszakítása nélkül újratölthetők. A Busy Bill DTF nyomtató tartalmazza a legfontosabb kellékeket: a fehér festék keringető rendszert és a keverő egységet, ezért nem kell manuálisan karbantartani a rendszert minden nap nyomtatás előtt.  A mindennapi karbantartást és ellenőrzést a Print Suite DTF Edition szoftver végzi. 

 

A DTF Powder Tom porozó - szárító egység a ragasztót szemcsés formában viszi fel a PET filmre, majd lerázza a felesleges port a nem nyomtatott területekről és infravörös hő segítségével olvasztja - fixálja  aragsztóport. Ezután ventilátor hűti le a megnyomtatott PET filmet. A porozó - szárító egység szinte önállóan működik, kis közbeavatkozás szükséges, mint például a ragasztópor utántöltése. A lerázott ragasztópor egy gyűjtőedénybe kerül, így az újra felhasználható a következő nyomtatáskor.

 

 

A Busy Bill 2.0 DTF nyomtató rendszer tartalma:

  • DTF tekercs nyomtató 700mm szélességgel
  • Fehér keringető rendszer
  • Keverőegység
  • Powder Tom porozó - szárító berendezés
  • Print Suite DTF Edition szoftver
  • Beüzemelés, telepítés
  • 12 hónapos behozatali garancia

 

A Busy Bill DTF nyomtató csomagja nem tartalmaz olyan fogyóeszközöket, mint a tinta vagy a film. Ezeket a termékeket külön kell megvásárolni hozzá.

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk