DIGITMASTER HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
Leiratkozás

DTF Porozó és szárító egység

DTF-FUSER-UNIT
Árajánlat alapján!
0 Ft.
db

POWDER TOM szárító és porozó egység 

 

A DM DTF nyomtatás forradalmian új technológia, mely nem csak műszálas, hanem pamut, illetve kevert szálas anyagokon is (poliészter) használható. A szublimációs nyomtatáshoz képest azzal az előnnyel is rendelkezik a DM DTF technológia, hogy az alapanyag nem szükséges, hogy fehér legyen, hanem lehet színes is. 

 

A DTF Powder Tom porozó - szárító egység a ragasztót szemcsés formában viszi fel a PET filmre, majd lerázza a felesleges port a nem nyomtatott területekről és infravörös hő segítségével olvasztja - fixálja  aragsztóport. Ezután ventilátor hűti le a megnyomtatott PET filmet. A porozó - szárító egység szinte önállóan működik, kis közbeavatkozás szükséges, mint például a ragasztópor utántöltése. A lerázott ragasztópor egy gyűjtőedénybe kerül, így az újra felhasználható a következő nyomtatáskor.

 

Roll-to-roll DTF nyomtatási rendszer tartalmazza a Busy Bill DTF tekercses nyomtatót, a Powder Tom porozó - szárító gépet és a légszűrő egységet. Ezt a rendszert kifejezetten közepes és nagy sorozatú gyártásra fejlesztették ki.

 

 

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk